Over PeopleGraphics

Specialist in medewerkers- en klantenonderzoek

PeopleGraphics is volledig gespecialiseerd in (mobiel) online medewerkers- en klantenonderzoek. Met meer dan 20 jaar onderzoekservaring bieden wij opdrachtgevers innovatief en ambitieus - internationaal - onderzoek, met scherpe en praktisch toepasbare analyses.

Gerealiseerde projecten, een uitgebreid netwerk en samenwerkingsverbanden verbinden PeopleGraphics met toonaangevende bedrijven in de IT, audiovisuele branche, mobiliteit, de industriële sector, de (af)bouw, architectuur, zakelijke en facilitaire dienstverlening en verandermanagement.

Visie

PeopleGraphics ziet medewerkers- en klantenonderzoek als moderne en professionele instrumenten waarmee de performance van uw organisatie richting medewerkers en klanten helder in beeld wordt gebracht. Samenwerking met gespecialiseerde partners biedt professionele ondersteuning bij de performanceverbeteringen binnen uw organisatie.

Met een flexibel modern online onderzoeksplatform biedt PeopleGraphics opdrachtgevers slimme combinaties van continu, periodiek en (mobiel) online onderzoek. Vanuit het onderzoeksplatform worden (internationale) onderzoeken snel opgestart, uitgevoerd en gerapporteerd.

Passie

De manier waarop medewerkers en klanten de prestaties van een organisatie beleven vind ik indrukwekkend interessant. De afgelopen - ruim - 20 jaar heb ik gemerkt dat de inzet van medewerkers- en klantenonderzoek organisaties verrast en enorm inspireert. Het blijven 'sleutelen' aan het prestatieniveau (intern & extern) van een organisatie is een constante uitdaging.

Met standaardrapporten heb ik niet veel. Wel met het stellen van de juiste vragen die tot interessante en bruikbare inzichten leiden. Met onze uitgebreide onderzoekervaring, de ruimte voor maatwerk en ons moderne online onderzoekplatform, bieden wij klanten interessante mogelijkheden.

Gerhard BrethouwerDe samenwerking met klanten, waarin praktisch toepasbare resultaten en het realiseren van vooruitgang centraal staan, ervaar ik als een voorrecht in mijn rol als oprichter/eigenaar van PeopleGraphics.

Klanten bewust maken van de waarde van actuele informatie waarmee ze het verschil in de markt kunnen maken. Dat is mijn drive, dat is mijn passie!

Gerhard Brethouwer, eigenaar/oprichter van PeopleGraphics

Daarom PeopleGraphics

 • Ruim 25 ervaring met onderzoek
 • Hoge responspercentages
 • Slimme inzet van state-of-the art online technologie
 • Omdat snelheid en hoge kwaliteit goed samengaan
 • Maakt het verschil met (belangrijke) details
 • Gedreven en enthousiast
 • Veel mogelijkheden voor maatwerk
 • Omdat performanceverbetering (intern & extern) centraal staat
 • Het verschil in de markt (blijven) maken voor uw medewerkers en klanten
 • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
 • Research as a Service (RAAS): onderzoek voor een vast bedrag per maand

Meer weten over PeopleGraphics:
Bel 0343 72 22 26 of mail naar info@peoplegraphics.nl